HET KANTARELLWOK
-
13.58 10 april
Antal portioner : 2
Du behöver:
100 g Nudlar
100 g Trattkantareller
200 g Wokgrönsaker (exempelvis frysta färdigblandade)
1/2 st färsk röd chili (mild)
3 msk Olja
Ca 2 dl Vatten
Sojasås
Salt
Så här gör du:
- Hetta upp rikligt med olja i pannan
- Fräs kantarellerna i oljan tills de får lite färg och salta sedan. Rör om då och då.
- Tillsätt wokgrönsakerna och hackad chilli. Vi använde frysta wokgrönsaker och då tog det ca 10 min innan de var tinade och genomstekta.
- Tillsätt vatten.
- Lägg i de torkade nudlar och vänd dem i vätskan då och då så att de mjuknar.
- När nudlarna mjuknat och det mesta av vätskan kokat bort, skvätt över sojasås efter smak och tycke.
- Servera direkt ur pannan eller lägg upp på exempelvis Stabilotherms rostfria tallrikar.